Wash and peel the vegetables. Wash and dry lettuce leaves and greens. Boil the quinoa in lightly salted water.
Овощи помойте и очистите. Листья салата и зелень промойте и просушите. Киноа отварите в слегка подсоленной воде.
Thinly chop cucumber, bell pepper, carrots, kale, pineapple and beans, place in a deep salad bowl and add salad mix, basil, parsley and cashews.
Тонко нашинкуйте соломкой огурец, сладкий перец, морковь, капусту Кейл, ананас и бобы, положите в глубокую салатницу и добавьте салатный микс, базилик, петрушку и кешью.
Prepare the sauce by thoroughly mixing all the ingredients for it. Pour the sauce over the salad and mix gently. Serve the salad in portioned plates, garnished with fresh herbs and nuts.
Приготовьте соус, смешав тщательно все ингредиенты для него. Заправьте соусом салат и аккуратно перемешайте. Подавайте салат в порционных тарелках украсив свежей зеленью и орешками.
Change the vegetables in the salad to your taste, add different savory spices, different nuts, sesame seeds.
Меняйте овощи в салате на свой вкус, добавляйте разных пикантных специй, разные орехи, кунжут.