Pour boiling water over the rice and leave for 10 minutes. Then rinse it.
Залейте рис кипятком и оставьте на 10 минут. Затем его промойте.
Grind the rice under water and drain. Heat a frying pan with oil and pour rice into it. Fry over medium heat, stirring, for 7 minutes. Pour boiling water over the bouillon cube. Preheat oven to 200°C.
Перетрите рис под водой и слейте воду. Разогрейте сковороду с маслом и высыпьте в неё рис. Обжарьте на среднем огне, помешивая, 7 минут. Залейте кипятком бульонный кубик. Разогрейте духовку до 200 °C.
Pour rice into a saucepan and fill with broth. Mix everything carefully and mash the lumps so that the liquid evenly covers the dish. Cover with foil and place in the oven for 40 minutes.
В сотейник высыпьте рис и залейте бульоном. Все аккуратно перемешайте и разомните комочки, чтобы жидкость равномерно покрыла блюдо. Закройте фольгой, поставьте в духовку на 40 минут.
Serve rice with meat or fish, as well as vegetable salad.
Подавайте рис с мясом или рыбой, а также с салатом из овощей.