Peel the carrots, onions and peppers. Cut the onion and pepper into cubes. Grate the carrots. Rinse the rice.
Почистите морковь, лук и перец. Лук и перец нарежьте кубиками. Морковь натрите на терку. Промойте рис.
Pour oil into a saucepan and heat over medium heat. Add onions and carrots, fry for 4 minutes. Add pepper and cook for another 4 minutes.
Налейте в кастрюлю масло, разогрейте на среднем огне. Всыпьте лук и морковь, обжаривайте 4 минуты. Внесите перец и готовьте еще 4 минуты.
Stir. Add cabbage and rice. Pour water into the pan, add salt and simmer the dish over low heat for 25 minutes. Then mix everything.
Помешивайте. Добавьте капусту, рис. Влейте воду в кастрюлю, посолите и тушите блюдо на медленном огне 25 минут. Потом все перемешайте.
Serve the stewed cabbage with rice hot.
К столу тушеную капусту с рисом подавайте в горячем виде.