Peel the onion, cut into small pieces. Pour the yeast with water and add a little flour (as per instructions). Cut the cucumbers and tomatoes into small pieces. Wash the chicken fillet and cut into small slices. Pass the garlic through a garlic press. Preheat the oven to 220 degrees. Pour half a glass of water and add salt.
Очистите лук, нарежьте на мелкие кусочки. Дрожжи залейте водой и добавьте немного муки (как по инструкции). Огурцы и помидоры нарежьте на небольшие кусочки. Куриное филе промойте и нарежьте на маленькие ломтики. Чеснок пропустите через чеснокодавку. Духовку разогрейте до 220 градусов. Налейте пол стакана воды, добавьте туда соль.
Add vegetable oil to water and salt, then flour and yeast and make an elastic dough, then transfer it to a separate bowl and leave to rise in a warm place for 60 minutes under a towel.
К воде с солью добавьте растительное масло, после муку и дрожжи и сделайте эластичное тесто, после чего переложите его в отдельную миску и оставьте подниматься в теплом месте на 60 минут под полотенцем.
Roll out the finished dough on a floured surface and divide into small cakes. Place them on a baking tray and place in the oven for 8 minutes until the cakes puff up.
Готовое тесто раскатайте на присыпанной мукой поверхности и разделите на небольшие лепешки. Выложите их на противень для выпекания и поставьте в духовку на 8 минут до вздувания лепешек.
Heat a frying pan with oil, add the fillet and fry until the product turns pale.
Сковороду раскалите с маслом, добавьте туда филе и обжарьте до посветления продукта.
In a separate bowl, mix sour cream and garlic, cut the edges of the flatbreads and pour a little sauce inside, then add vegetables and fillet. Do this with each tortilla.
В отдельной миске смешайте сметану и чеснок, у лепешек разрежьте края и залейте внутрь немного соуса, после вложите овощи и филе. Проделайте так с каждой лепешкой.
Add fresh herbs, such as dill, to the filling.
В начинку добавьте свежую зелень, например, укроп.