Cut the pork into small pieces. Peel and finely chop the onion, garlic, and carrots. Peel the potatoes and cut into small pieces.
Нарежьте свинину на мелкие дольки. Почистите и мелко нарежьте лук, чеснок, морковь. Почистите картофель и нарежьте на мелкие дольки.
Fry the meat in a frying pan until done. Add onion, garlic and carrots, fry until golden.
Обжарьте на сковороде мясо до готовности. Добавьте лук, чеснок и морковь, обжарьте до золотистости.
Add potatoes and a little water to the pan, cover with a lid and simmer the potatoes and vegetables until tender.
Добавьте в сковороду картофель и немного воды, накройте крышкой и потушите картофель с овощами до готовности.
Add sauerkraut without brine, salt and pepper to taste, tomato paste, a little water and cover the dish with a lid. Simmer until done.
Добавьте квашеную капусту без рассола, соль и перец по вкусу, томатную пасту, немного воды и накройте блюдо крышкой. Тушите до готовности.
Add herbs to taste.
Добавьте зелень по вкусу.