Rinse the pork and remove any debris from the onion skins.
Свинину промойте, луковую шелуху очистите от мусора.
Place onion skins on the bottom of a deep saucepan, then place the pork and fill with water until it completely covers the meat.
В глубокую кастрюлю на дно уложите луковую шелуху, затем положите свинину и залейте водой, чтобы она полностью покрывала мясо.
Salt the water and place on the stove over high heat. Wait for the water to boil and cook for about an hour, periodically skimming the foam from the water.
Посолите воду и поставьте на плиту на большой огонь. Дождитесь кипения воды и варите около часа, периодически снимая пену с воды.
Sprinkle the seasoning on a small piece of foil and place the meat and cover with foil on top. Leave until the meat cools for 15-20 minutes. Place the meat in foil in the refrigerator for 2-3 hours.
На небольшой кусок фольги насыпьте приправу и выложите мясо и накройте сверху фольгой. Оставьте до остывания мяса на 15-20 минут. Мясо в фольге уберите в холодильник на 2-3 часа.
When serving, garnish the meat with fresh herbs (for example, dill) and vegetables.
При подаче украсьте мясо свежей зеленью (например, укропом) и овощами.