Break the asparagus into small pieces, rinse and peel all the vegetables. Cut the cucumber into small strips, chop the tomato into cubes, cut the onion into small half rings, and pass the carrots through a fine grater. Cut the beef into small strips, chop the garlic into small pieces.
Разломите спаржу на небольшие дольки, все овощи промойте и очистите. Огурец нарежьте на небольшие полоски, помидор порубите на кубики, лук нарежьте на небольшие полукольца, а морковь пропустите через мелкую терку. Говядину нарежьте на небольшие полоски, чеснок измельчите до мелких кусочков.
Heat a frying pan with oil, add the beef and fry until lightened, then add salt, pepper and seasoning.
Сковороду раскалите с маслом, добавьте говядину и обжарьте до ее осветления, после добавьте соль, перец и приправу.
Gradually add chopped carrots, garlic and onions to the finished meat, stir and simmer for about 5-8 minutes until soft. After the time has passed, add the tomato to the mixture and simmer for another 5 minutes.
К готовому мясу постепенно забросьте нарезанные морковь, чеснок и лук, перемешайте и тушите около 5-8 минут до мягкости. По истечению времени добавьте с смесь помидор и протушите еще 5 минут.
Gradually add soy sauce to the mixture, then broken asparagus and cucumber. Turn off the stove, stir the contents of the pan and leave to cool for 15 minutes.
В смесь постепенно добавьте соевый соус, затем разломанную спаржу и огурец. Выключите плиту, перемешайте содержимое сковороды и оставьте для остывания на 15 минут.
Garnish the finished salad with sesame seeds.
Украсьте готовый салат кунжутом.