Thaw the pork and cut into large pieces. Wash the tomatoes and cut them into small half rings, peel the onions and cut them in the same way, rinse the lingonberries.
Свинину разморозьте и нарежьте на большие куски. Помидоры помойте и нарежьте на небольшие полукольца, лук очистите лук и нарежьте таким же способом, бруснику промойте.
Place the chopped meat in a separate deep bowl, add chopped tomato, sprinkle with salt and herbs de Provence and stir, then leave in the refrigerator for at least an hour to marinate.
Нарезанное мясо поместите в отдельную глубокую миску, к нему положите нарезанный помидор, посыпьте солью и прованскими травами и перемешайте, после чего оставьте в холодильнике как минимум на час для маринования.
Prepare a baking dish, lay out the marinated meat, sprinkle with onions and lingonberries, then pour red wine and butter over the resulting dish.
Подготовьте форму для выпекания, выложите замаринованное мясо, посыпьте луком и брусникой, затем получившееся блюдо залейте красным вином и маслом.
Place the dish with the dish in the oven for 60 minutes until the meat is completely cooked, periodically check the dish for readiness.
Форму с блюдом поставьте в духовку на 60 минут до полной готовности мяса, периодически проверяйте блюдо на готовность.
Place the finished dish into portioned plates and serve.
Готовое блюдо разложите в порционные тарелки и подавайте к столу.
When serving, decorate the dish with fresh herbs and vegetables.
При подаче украсьте блюдо свежей зеленью и овощами.