Prepare a saucepan and rinse the rice several times. Peel the onion and finely chop it.
Подготовьте сотейник, промойте рис несколько раз. Лук очистите и мелко нашинкуйте.
Heat the oil in a saucepan over low heat. Add rice, fry, stirring for about 2-3 minutes. Add the chopped onion, add salt, stirring constantly with a spoon, and cook until the onion is soft, another 7 minutes.
Нагрейте масло в сотейнике на минимальном огне. Всыпьте рис, жарьте, перемешивая примерно 2-3 минуты. Добавьте нашинкованный лук, посолите, так же постоянно помешивая ложкой, варите до мягкости лука, еще 7 минут.
Pour water into a saucepan and stir. Cover the dish with a lid. Cook on the lowest heat for 25 minutes. Place green peas in a saucepan and mix all ingredients. Cover with a lid and remove from heat. Let sit for 5 minutes.
Налейте воду в сотейник, перемешайте. Накройте посуду крышкой. Варите на самом минимальном огне 25 минут. Выложите в сотейник зеленый горошек, перемешайте все ингредиенты. Накройте крышкой и снимите с огня. Дайте настояться в течение 5 минут.
Before serving, place a colorful side dish of rice and green peas on a beautiful plate.
Перед подачей на стол выложите яркий гарнир из риса с зеленым горошком в красивую тарелку.