Peel the onion, wash it, cut one into half rings. Wash the bell pepper, remove the core and seeds and chop coarsely. Peel and wash the carrots, leave one whole and cut the other into circles. Peel and chop the garlic.
Лук очистите от шелухи, помойте, один нарежьте полукольцами. Болгарский перец помойте, удалите сердцевину и семена и крупно нарежьте. Морковь почистите, помойте, одну оставьте целой, а вторую нарежьте кружочками. Чеснок почистите и измельчите.
Cut the meat into large pieces and fry until golden brown. Fill the pan with water and bring to a boil. Place the fried meat in a saucepan along with unchopped onions and carrots. Cook the broth over medium heat for about 2 hours, then remove the carrots and onions.
Мясо нарежьте крупными кусочками и обжарьте до образования румяной корочки. Кастрюлю наполните водой и доведите до кипения. Выложите обжаренное мясо в кастрюлю вместе с не нарезанными луком и морковью. Варите бульон на среднем огне приблизительно 2 часа, затем уберите морковь и лук.
Add grated carrots, peppers and potatoes to the broth. Cook for 10 minutes over medium heat, add salt and spices.
Выложите в бульон натертую морковь, перец и картошку. Варите 10 минут на среднем огне, добавьте соль и специи.
Place oil, tomato sauce or juice, chopped garlic in a saucepan and keep on fire for several minutes, stirring occasionally with a spatula. Transfer the resulting creamy mass to the broth and simmer for another 8 minutes. Turn it off and let it brew.
Выложите в сотейник масло, томатный соус или сок, измельченный чеснок и держите на огне несколько минут, периодически помешивая лопаткой. Переложите полученную сливочную массу в бульон и томите ещё 8 минут. Выключите и дайте настояться.
Place the meat in bowls or deep plates, pour in the broth and sprinkle with fresh cilantro and parsley.
Разложите мясо в пиалы или глубокие тарелки, залейте бульоном и посыпьте свежей кинзой и петрушкой.