Rinse fresh bird cherry berries thoroughly, removing all branches. Prepare separate containers for the dough and filling, line a baking tray with parchment and turn on the oven to heat.
Свежие ягоды черемухи тщательно промойте, удалив все веточки. Подготовьте отдельные емкости для теста и начинки, противень для выпекания застелите пергаментом и включите духовку на нагрев.
To prepare the dough, mix warm milk with sugar and yeast, leave for 15 minutes. Melt the butter in a deep container, add flour, egg, vanilla sugar and mix thoroughly, pour in the prepared dough, cover with a towel and leave for 50 minutes.
Для приготовления опары, смешайте теплое молоко с сахаром и дрожжами, оставьте на 15 минут. В глубокой емкости растопите масло, добавьте муку, яйцо, ванильный сахар и тщательно перемешайте, влейте готовую опару, накройте полотенцем и оставьте на 50 минут.
Heat the milk in a saucepan, add the bird cherry and simmer for about 3 minutes, turn off the heat and let stand for 10 minutes. Add the egg, curd cheese and beat until smooth.
В сотейнике подогрейте молоко, добавьте черемуху и варите на медленном огне примерно 3 минуты, выключите огонь и дайте постоять 10 минут. Добавьте яйцо, творожный сыр и взбейте до однородной консистенции.
Place the dough into the prepared baking sheet, making edges around the edges and pour in the filling. Bake in the oven at 180°C until done, 40 minutes.
В подготовленный противень выложите тесто, сделав по краям бортики и залейте начинку. Выпекайте в духовке при 180°C до готовности 40 минут.
Remove the finished pie from the oven, cool and decorate with pre-whipped cream and sugar.
Готовый пирог выньте из духовки, охладите и украсьте предварительно взбитыми сливками с сахаром.
Cut the pie into pieces, garnish with fresh bird cherry and mint leaves, and serve.
Нарежьте пирог на кусочки, украсьте свежей черемухой и листиком мяты, подавайте к столу.