Wash and dry the duck fillet. Grease the baking dish with vegetable oil and turn on the oven to heat up.
Филе утки помойте и просушите. Форму для выпекания смажьте растительным маслом и включите духовку на разогрев.
For the marinade, mix honey with mustard, grate the meat, add salt, pepper and marinate for a couple of hours. Next, place the duck in a mold, cover with foil and bake for 30 minutes in the oven at 190°C.
Для маринада смешайте мед с горчицей, натрите мясо, добавьте соль, перец и поставьте на пару часов мариноваться. Далее выложите утку в форму, накройте фольгой и запекайте 30 минут в духовке при 190°C.
Pour lingonberries into the container in which the meat was marinated, pour in wine, simmer a little and add honey.
В емкость, в которой мариновалось мясо, высыпьте бруснику, залейте вином, чуть-чуть протушите и добавьте мед.
Cut the duck fillet into pieces, pour over lingonberry sauce, add a complex side dish and serve hot.
Филе утки нарежьте на кусочки, полейте брусничным соусом, добавьте сложный гарнир и подавайте к столу горячим.