Wash the duck fillet, dry it and cut it into slices 1 cm thick. Wash the cherries and remove the pits.
Филе утки помыть, обсушить и нарезать на ломтики толщиной 1 см. Вишню помыть и удалить косточки.
In a separate container, mix all the ingredients for the marinade, add the duck pieces and leave to marinate for 30 minutes.
В отдельной емкости смешайте все ингредиенты для маринада, положите кусочки утки и оставьте мариноваться на 30 минут.
Fry the marinated fillet in a frying pan until golden brown for 10 minutes, add the cherries and the remaining marinade, cover and simmer until cooked for 30 minutes.
Обжарьте на сковороде промаринованное филе до золотистой корочки 10 минут, добавьте вишню и оставшийся маринад, накройте крышкой и тушите до готовности 30 минут.
Serve duck fillet with cherries with golden rice and fresh herbs.
Утиное филе с вишней подавайте к столу с золотистым рисом и свежей зеленью.