Rinse and boil the rice. Wash the pumpkin, dry with a towel and cut off the top part with the tail. Use a spoon to scoop out the seeds. Wash dried fruits and arugula. Remove the seeds from the dates, then cut the dates and dried apricots into cubes.
Рис промойте и отварите. Тыкву помойте, вытрите полотенцем и срежьте верхнюю часть с хвостиком. Ложкой вычерпайте семена. Сухофрукты и руколу помойте. У фиников удалите косточки, далее и финики, и курагу порежьте кубиками.
Mix boiled rice with hot broth, add chopped dried fruits, olive oil and arugula, pepper and salt. Fill the pumpkin with this minced meat.
Смешайте отварной рис с горячим бульоном, добавьте порезанные сухофрукты, оливковое масло и руколу, поперчите и посолите. Этим фаршем наполните тыкву.
Place the pumpkin in a baking dish, cover the top with the cut off top like a lid and place in a hot oven. Bake at 180 ℃ for 30-40 minutes. When the pumpkin becomes soft, the dish is ready.
Поставьте тыкву в форму для запекания, сверху накройте срезанной верхушкой, как крышечкой и поставьте в горячую духовку. Запекайте при t 180 ℃ 30-40 минут. Когда тыква станет мягкой, блюдо готово.
Use small portioned pumpkins to prepare this dish. Stuff them and bake them. Then each guest will have their own small stuffed pumpkin.
Возьмите для приготовления этого блюда маленькие порционные тыквы. Начините их и запеките. Тогда у каждого гостя будет своя маленькая фаршированная тыква.