Measure out all the ingredients, peel the bananas and cut into slices, prepare a bowl for beating the dough, preparing the filling, cover the baking container with parchment, and set the oven to heat up.
Отмерьте все ингредиенты, почистите бананы и нарежьте кружочками, подготовьте посуду для взбивания теста, приготовления начинки, емкость для выпекания застелите пергаментом, поставьте духовку на разогрев.
In a deep container, beat eggs with sugar, add flour with baking powder, vanilla sugar, cocoa and mix everything until smooth. Pour the dough into a baking container, place in the oven for 20 minutes and bake at 180°C until done.
В глубокой емкости взбейте яйца с сахаром, добавьте муку с разрыхлителем, ванильный сахар, какао и перемешайте все до однородной массы. Вылейте тесто в емкость для выпекания, поставьте в духовку на 20 минут и выпекайте при температуре 180°C до готовности.
For the cream, mix sugar and sour cream thoroughly. Cut the finished cake lengthwise into 4 parts, spread with sour cream and place bananas in the middle of each layer, except the top one.
Для крема тщательно смешайте сахар со сметаной. Готовый корж разрежьте вдоль на 4 части, промажьте сметанным кремом и выложите бананы в середине каждого слоя, кроме верхнего.
Cut the cake into triangles, sprinkle with chocolate and garnish with a mint leaf, and serve.
Порежьте торт на треугольники, посыпьте шоколадом и украсьте листиком мяты, подавайте к столу.