Wash the tomatoes, remove the skin and cut into large pieces. Wash the greens thoroughly and chop. Peel the onion and garlic and chop.
Помидоры помойте, снимите кожицу и нарежьте крупными кусочками. Зелень тщательно помойте и измельчите. Лук, чеснок очистите от шелухи и нарежьте.
Pour olive oil into a soup pot and sauté the onion and garlic until translucent. Add tomatoes, herbs, stir and cook over low heat for 25 minutes.
В кастрюлю для супа налейте оливковое масло и обжарьте лук и чеснок до прозрачности. Добавьте томаты, зелень, перемешайте и готовьте на медленном огне 25 минут.
Season with salt and pepper, add oregano and a little water; if the soup is too thick, cook for another 10 minutes. Then grind everything with a blender to a puree consistency.
Посолите, поперчите, добавьте орегано и чуть-чуть воды, если суп слишком густой, варите еще 10 минут. Затем измельчите все блендером до пюреобразной консистенции.
When serving, add olive oil and garnish with a sprig of basil.
При подаче добавьте оливковое масло и украсьте веточкой базилика.