Wash the eggplant and chop coarsely. Peel the onion and cut into thin half rings. Wash the tomatoes, cut into medium slices. Prepare a deep fryer or deep container.
Промойте баклажан, крупно нарежьте. Лук очистите, нарежьте тонкими полукольцами. Помидорки промойте, нарежьте средними дольками. Подготовьте фритюрницу или глубокую емкость.
Place the eggplants in a saucepan, add water and salt. Leave for 30 minutes. Take it out and roll it in starch.
В кастрюльку выложите баклажаны, залейте водой, посолите. Оставьте на 30 минут. Достаньте, обваляйте в крахмале.
Heat the frying oil to 170-180ºС. Place the eggplants, fry until golden brown, remove and place on a paper towel. Place eggplants, tomatoes and onions on a plate. Sprinkle everything with sauce.
Разогрейте масло для фритюра до 170-180ºС. Выложите баклажаны, обжаривайте до румяной корочки, достаньте, поместите на бумажное полотенце. На тарелочку выложите баклажаны, помидорки и лук. Все сбрызните соусом.
Serve the warm salad on individual plates or salad bowls, add cilantro or any other greens. If you wish, you can add sesame seeds.
Подавайте теплый салат на индивидуальных тарелочках или салатницах, добавьте кинзу или любую другую зелень. По желанию можете добавить семечки кунжута.