Wash the avocado. If the avocado is not very ripe, place it in a paper bag with the apple and leave it in a warm place until ripe. Wash the mint, dry it, separate the leaves from the stem and chop finely.
Вымойте авокадо. Если авокадо не очень спелый, поместите его в бумажный пакет вместе с яблоком и оставьте в теплом месте до созревания. Промойте мяту, просушите, отделите листья от стебля и мелко порубите.
Fry the toast bread in melted butter until golden brown.
На растопленном сливочном масле обжарьте тостовый хлеб до золотистой корочки.
Cut the avocado lengthwise down the middle. Remove the pit and carefully separate the pulp from the skin using a tablespoon. Cut the pulp into 2 cm slices.
Авокадо продольно разрежьте посередине. Достаньте косточку и аккуратно отделите мякоть от кожуры с помощью столовой ложки. Нарежьте мякоть дольками по 2 см.
Cut the sun-dried tomatoes into thin strips.
Тонкой соломкой нарежьте вяленые томаты.
Spread toast bread with curd cheese, add tomato, avocado, sprinkle with olive oil, salt and pepper. Sprinkle the finished sandwich with chopped mint and serve.
Тостовый хлеб смажьте творожным сыром, выложите томат, авокадо, сбрызните оливковым маслом, посолите и поперчите. Присыпьте готовый бутерброд рубленой мятой и подавайте.