Prepare a bowl for kneading dough, a silicone cake mold. Soak the gelatin in water, wash the berries, peel the banana and cut into slices, measure out all the necessary ingredients.
Подготовьте посуду для замешивания теста, силиконовую форму для торта. Замочите желатин в воде, помойте ягоды, очистите банан от кожуры и нарежьте кружочками, отмерьте все необходимые ингредиенты.
Mix cottage cheese, yogurt, sweetener and completely dissolved gelatin. Place a layer of prepared mass, a layer of berries, a layer of mass and a sliced banana on top in a silicone mold. Place in the refrigerator for 3 hours.
Смешайте творог, йогурт, сахарозаменитель и растворенный полностью желатин. Выложите в силиконовую форму слой подготовленной массы, слой ягод, слой массы и сверху нарезанный банан. Поставьте в холодильник на 3 часа.
Place the cake on a plate, garnish with fresh berries, sprinkle with chocolate and serve.
Выложите торт на блюдо, украсьте свежими ягодами, посыпьте шоколадом и подавайте к столу.