Clean the pike and remove the entrails and gills, then rinse under running water. Peel the onions and carrots, wash and cut into slices. Rinse a bunch of dill under running water and finely chop.
Щуку почистите и удалите внутренности и жабры, затем промойте проточной водой. Лук и морковь почистите, помойте и нарежьте кружочками. Пучок укропа промойте под проточной водой и мелко нашинкуйте.
Cut the fish into large pieces, place in a saucepan, cover with water and put on fire. After boiling, add salt and cook for another 40-50 minutes.
Нарежьте рыбу на крупные кусочки, переложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. После закипания, добавьте соль и варите еще 40-50 минут.
When there are 10 minutes left of cooking, add the vegetables, bay leaf and pepper. When the time is up, remove the pan from the stove and let stand for another 10 minutes.
Когда до конца приготовления останется 10 минут, добавьте овощи, лавровый лист и перец. По истечению времени снимите кастрюлю с плиты и дайте постоять еще 10 минут.
Serve the pike soup in a deep plate with fresh dill.
Подавайте уху со щукой в глубокой тарелке со свежим укропом.