Clean the duck and rinse. Rub with salt and pepper mixture and leave for 20-30 minutes. Cut the butter into pieces.
Утку очистите, промойте. Натрите солью, перечной смесью, оставьте на 20-30 минут. Сливочное масло разрежьте на кусочки.
Place the duck in any form, pour pomegranate juice, leave for another 120-220 minutes. During this time, periodically turn the duck over.
Поместите утку в любую форму, залейте гранатовым соком, оставьте еще на 120-220 минут. За это время периодически переворачивайте утку.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Place the duck and fry over medium heat. Pour marinade on top. While frying, spread butter over the meat. Simmer covered for 30-40 minutes.
Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло. Выложите утку, обжаривайте на среднем огне. Подливайте наверх маринад. Во время обжаривания выкладывайте на мясо сливочное масло. Томите под крышкой 30-40 минут.
Serve the duck hot with rice or any other side dish. You can pour the pomegranate marinade over it again.
Подавайте утку горячей к рису или любому другому гарниру. Можете еще раз полить гранатовым маринадом.