Peel the onion and finely chop. Wash the kohlrabi, remove the top layers, leaving only the pulp, grate.
Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Кольраби помойте, удалите верхние слои, оставляя только мякоть, натрите на терке.
Place the oil and onion in a saucepan and fry over low heat for 3-4 minutes. Add kohlrabi and chili pepper, mix everything and continue to simmer for another 8-10 minutes.
Выложите масло и лук в кастрюлю и обжарьте на небольшом огне 3-4 минуты. Добавьте кольраби и перец чили, все перемешайте и продолжайте тушить еще 8-10 минут.
Add 1 liter of water to the pan, bring to a boil, then add semolina, and after 2-3 minutes add cheese. Mix everything well and simmer over low heat for another 10-12 minutes. At the end, add salt and spices to taste.
Добавьте в кастрюлю 1 л воды, доведите до кипения, затем всыпьте манную крупу, а через 2-3 минуты положите к ним сыр. Все хорошенько перемешайте и томите на медленном огне еще 10-12 минут. В конце всыпьте соль и специи по вкусу.
Remove from heat and puree soup using an immersion blender or food processor.
Снимите с плиты и измельчите суп с помощью погружного блендера или комбайна.
Before serving, garnish the soup with fresh mint and basil. Serve hot in tureens or deep bowls.
Перед подачей украсьте суп свежей мятой и базиликом. Подавайте горячим в супницах или глубоких тарелках.