Peel and wash the onions, garlic and carrots. Grate the carrots on a medium grater. Cut the potatoes into cubes. Wash the liver, remove fat and blood clots, cut into small pieces.
Лук, чеснок и морковь почистите и помойте. Морковь натрите на средней терке. Картофель наржьте кубиками. Печень промойте, удалите жир и кровяные сгустки, нарежьте на небольшие кусочки.
Pour water into a saucepan and place on fire. Once boiling, add garlic, onion and bay leaf. Cook for 15 minutes, then remove the vegetables with a slotted spoon and add the cereal. Continue cooking for another 10 minutes.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. После закипания добавьте чеснок, лук и лавровый лист. Варите 15 минут, затем шумовкой достаньте овощи и всыпьте крупу. Продолжайте варить еще 10 минут.
Add vegetables, liver, salt and spices to the soup. Cook over low heat for another 15-20 minutes until the potatoes and liver are cooked. Turn off the heat and let stand covered for 10 minutes.
Добавьте в суп овощи, печень, соль и специи. Варите на медленном огне еще 15-20 минут до готовности картошки и печени. Выключите огонь и дайте постоять под крышкой 10 минут.
Before serving, ladle the soup into bowls and sprinkle with chopped fresh parsley. Serve with slices of fresh bread and vegetables.
Перед подачей разлейте суп по тарелкам и посыпьте измельченной свежей петрушкой. Подавайте с ломтиками свежего хлеба и овощами.