Peel the potatoes and carrots and wash thoroughly. Cut the potatoes into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Peel the onions and garlic and chop them.
Картофель и морковь очистите от кожуры, тщательно помойте. Картофель нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи и нашинкуйте.
Place the potatoes in a saucepan, cover with water and simmer over low heat for 10 minutes. Heat vegetable oil in a frying pan, fry the onion and carrots until golden brown.
Картофель положите в кастрюлю, залейте водой и варите на медленном огне 10 минут. В сковороде разогрейте растительное масло, обжарьте лук до золотистого цвета и морковь.
Add the vegetables to the pan with the potatoes, pour in the beans along with the sauce, lemon juice and add the garlic. Add salt and bring to a boil, cook until the potatoes are ready. Then turn off the heat and let the soup simmer, covered, for 15 minutes.
Овощи добавьте в кастрюлю с картофелем, туда же влейте фасоль вместе с соусом, лимонный сок и положите чеснок. Подсолите и доведите до кипения, варите до готовности картофеля. Затем выключите огонь и дайте супу настояться под крышкой 15 минут.
Sprinkle bean soup with fresh herbs and serve with warm pita bread.
Посыпьте фасолевый суп свежей зеленью и подавайте к столу с теплым лавашем.