Peel the cabbage, onion and cut them into thin strips. Peel and finely chop the garlic. Sift the flour together with the baking powder. Preheat oven to 200°C.
Очистите капусту, лук и нарежьте их тонкой соломкой. Очистите и мелко порубите чеснок. Муку просейте вместе с разрыхлителем теста. Разогрейте духовку до 200°C.
Prepare the base: mix the egg with kefir, then add the flour with baking powder and mix everything well with a mixer.
Приготовьте основу: смешайте яйцо с кефиром, затем добавьте муку с разрыхлителем и все хорошенько перемешайте миксером.
Prepare the filling: fry the onion in heated olive oil until golden brown. Add garlic and fry for another 2 minutes.
Приготовьте начинку: на разогретом оливковом масле обжарьте лук до золотистой корочки. Добавьте чеснок и обжаривайте еще 2 минуты.
Add cabbage and fry for 5 minutes. Cover the pan with a lid and simmer the cabbage for 10 minutes over low heat. Then add salt and pepper.
Добавьте капусту и обжарьте 5 минут. Накройте крышкой сковороду и тушите капусту 10 минут на медленном огне. Затем посолите и поперчите.
Place the prepared filling on the bottom of the mold and fill with kefir mixture.
На дно формы выложите готовую начинку и залейте кефирной массой.
Place the mold in an oven preheated to 200°C for 15-20 minutes. Turn off the oven and leave the finished pie in it for 20 minutes.
Отправьте форму в разогретую до 200°C духовку на 15-20 минут. Выключите духовку и оставьте в ней готовый пирог на 20 минут.
Cut into portions and serve.
Нарежьте на порции и подавайте.