The chicken fillet must be washed first.
Куриное филе предварительно нужно помыть.
Pour water into a deep bowl, add salt and sugar. Stir until the salt and sugar dissolve and immerse the chicken fillet in this marinade. Place the dishes in the refrigerator for 6 hours.
В глубокую миску налейте воду, добавьте соль и сахар. Перемешайте, чтоб соль и сахар растворились и погрузите в этот маринад куриное филе. Посуду поставьте на 6 часов в холодильник.
After 6 hours, remove the fillet from the marinade, dry with a napkin and place in a baking dish. In a bowl, mix vegetable oil, paprika, salt and garlic. Stir and pour this mixture over both sides of the chicken fillet.
Спустя 6 часов филе достаньте из маринада, просушите салфеткой и положите в форму для запекания. В чашке смешайте растительное масло, паприку, соль и чеснок. Размешайте и полейте этой смесью куриное филе с обеих сторон.
Wrap the pan in foil and place in a preheated oven for 35 minutes and bake at 180℃. Then turn off the oven and leave the pan in the oven for another 2 hours. Don't open the door.
Оберните форму фольгой и поставьте в заранее прогретую духовку на 35 минут запекать при 180 ℃. Затем духовку выключите, а форму оставьте в духовке еще на 2 часа. Дверку не открывайте.
Cut the fillet into portions and serve with white rice and a fresh vegetable salad.
Порежьте филе на порционные кусочки и подайте с белоснежным рисом и салатом из свежих овощей.