Wash the strawberries thoroughly, dry them, cut large berries in half. Line a baking pan with parchment and turn on the oven to preheat. Soak gelatin in water. Fill the strawberry jelly with water as indicated in the instructions.
Клубнику тщательно помойте, просушите, крупные ягоды порежьте пополам. Форму для выпечки застелите пергаментом и включите духовку на разогрев. Желатин замочите в воде. Клубничное желе залейте водой, как указано в инструкции.
Beat eggs with sugar, add flour with baking powder and mix until smooth. Pour the batter into the prepared baking dish and bake at 180°C for 30 minutes.
Взбейте яйца с сахаром, добавьте муку с разрыхлителем и перемешайте до однородной консистенции. Тесто вылейте в подготовленную форму для выпечки и выпекайте при температуре 180 °C 30 минут.
Dissolve the swollen gelatin completely in a water bath and cool. Beat the sour cream with sugar and, without stopping the whisking process, add the gelatin solution. Frost the cooled biscuit and place in the refrigerator for 25 minutes.
Разбухший желатин полностью растворите на водяной бане и остудите. Взбейте сметану с сахаром и не прекращая процесс взбивания добавьте раствор с желатином. Промажьте остывший бисквит и поставьте в холодильник на 25 минут.
Place strawberries on a cooled sour cream layer and pour strawberry jelly. Place in the refrigerator until the jelly layer hardens completely. Then remove the springform pan from the cake.
Ягоды клубники выложите на охлажденный сметанный слой и залейте клубничным желе. Поставьте в холодильник для полного застывания желейного слоя. После чего снимите разъемную форму с торта.
Cut the cake into portions, decorate with fresh strawberries and sprinkle with powdered sugar.
Торт порежьте на порционные кусочки, украсьте свежими ягодами клубники и посыпьте сахарной пудрой.