Prepare the dishes for making milk soup.
Подготовьте посуду для приготовления молочного супа.
Pour milk into a saucepan with a thick bottom, add a little salt and sugar to it and stir. Place the milk on the stove, bring it to a boil and add the vermicelli. Reduce heat to low and continue cooking. At the same time, stir constantly so that the vermicelli does not stick to the bottom of the pan and does not stick together into a lump.
В кастрюлю с толстым дном налейте молоко, добавьте к нему немного соли и сахара и перемешайте. Поставьте молоко на плиту, доведите его до кипения и всыпьте вермишель. Убавьте огонь до минимума и продолжайте варите. При этом постоянно помешивайте, чтобы вермишель не прилипала ко дну кастрюли и не слипалась в комок.
Cook the milk soup over moderate heat for 5-7 minutes until done. Cover the finished soup with a lid, remove from heat and let it stand for 5 minutes to steam.
Варите молочный суп на умеренном огне в течение 5-7 минут до готовности. Готовый суп накройте крышкой, уберите с огня и дайте ему постоять 5 минут для пропаривания.
Serve sweet milk soup with noodles and sugar hot, flavored with butter and honey to taste.
Сладкий молочный суп с вермишелью и сахаром подавайте в горячем виде, сдобрив сливочным маслом и медом по вкусу.