The day before, boil water with salt, bay leaf and pepper, cool. Rinse the pork and place in brine overnight. Prepare the remaining ingredients. Peel the garlic and cut each clove into 2 parts. Remove the shells from the nuts and chop them with a knife. Prepare a baking sheet and foil. Preheat the oven to 200˚C.
Накануне вскипятите воду с солью, лавровым листом и перцем, остудите. Свинину промойте, поместите в рассол на ночь. Подготовьте остальные ингредиенты. Чеснок почистите, и разрежьте каждый зубчик на 2 части. Орехи освободите от скорлупы и измельчите ножом. Подготовьте противень и фольгу. Разогрейте духовку до 200˚C.
Dry the marinated piece of meat. Make several deep cuts in it. Insert half a clove of garlic into each cut.
Обсушите маринованный кусок мяса. Сделайте в нем несколько глубоких разрезов. В каждый разрез вставьте половину зубчика чеснока.
Coat a piece of meat stuffed with garlic with honey. Dredge the meat well on all sides in the nut breading. Wrap the nut-breaded pork in foil, maybe in a couple of layers, to prevent the juice from leaking out.
Обмажьте нашпигованный чесноком кусок мяса медом. Хорошо со всех сторон обваляйте мясо в ореховой панировке. Заверните свинину в ореховой панировке в фольгу, можно в пару слоев, чтобы не вытек сок.
Place the meat in foil on a baking sheet. Place the pan with the meat in the oven for 30 minutes. Reduce oven temperature to 160˚C and bake for another 60 minutes. Remove the pork from the foil and leave in the oven for another 10 minutes to get a nice crust.
Уложите мясо в фольге на противень. Установите противень с мясом в духовку на 30 минут. Снизьте температуру в духовом шкафу до 160˚C и запекайте еще 60 минут. Освободите свинину от фольги и оставьте в духовом шкафу еще на 10 минут, для получения красивой корочки.
Place the nut-breaded pork on a beautiful large platter and serve ceremoniously.
Уложите свинину в ореховой панировке на красивое большое блюдо и торжественно подайте к столу.