Peel the onion and cut into half rings. Grate the cheese on a medium grater. Peel the garlic and chop under a press. Wash the tomatoes, cut into small slices. Use a fork to soften the tuna if desired.
Лук очистите, нарежьте полукольцами. Сыр натрите на среднюю терку. Чеснок очистите, измельчите под прессом. Помидорки промойте, нарежьте небольшими дольками. Тунец по желанию размягчите вилкой.
Place fish, beans, and chopped tomatoes in a salad bowl. Add cheese. Heat a frying pan, pour in vegetable oil, fry onion half rings. Leave to cool and place in a salad bowl. Place mayonnaise and garlic there. Salt and pepper. Mix the ingredients.
В салатник поместите рыбу, фасоль, нарезанные помидорки. Всыпьте сыр. Разогрейте сковородку, влейте растительное масло, обжарьте полукольца лука. Оставьте остудиться, выложите в салатник. Туда же выложите майонез, чеснок. Посолите, поперчите. Смешайте ингредиенты.
Serve chilled in portioned plates. Add herbs if desired.
Подавайте к столу охлажденным в порционных тарелочках. По желанию добавьте зелень.