Wash the vegetables. Peel and rinse the onion and garlic.
Помойте овощи. Лук и чеснок очистите и ополосните.
Tear lettuce leaves with your hands. Chop the onion into half rings. Cut the tomatoes into large slices. Place the vegetables in a deep bowl and add the capers.
Листья салата нарвите руками. Лук измельчите полукольцами. Помидоры нарежьте крупными дольками. Сложите овощи в глубокую миску, добавьте каперсы.
In a separate bowl, mix mustard and oil. Squeeze the juice out of the lemon. Pass the garlic through a press. Mix all sauce ingredients. Chop the parsley and green onions and add to the resulting sauce.
В отдельной миске смешайте горчицу с маслом. Выжмите из лимона сок. Пропустите чеснок через пресс. Перемешайте все ингредиенты соуса. Нарежьте петрушку и зеленый лук и добавьте к полученному соусу.
Season the sauce with the chopped ingredients and capers. Mix well. Let the salad soak for 10 minutes.
Заправьте соусом нарезанные ингредиенты с каперсами. Хорошо перемешайте. Дайте салату пропитаться в течение 10 минут.
Place the shish kebab salad of tomatoes and capers in a beautiful salad bowl and serve with a meat dish.
Салат к шашлыку из помидоров с каперсами сложите в красивый салатник и подайте к мясному блюду.