Rinse the duck under running water and place on paper towels. Peel the garlic and chop finely.
Утку промойте под проточной водой и выложите на бумажные полотенца. Чеснок почистите и мелко нарежьте.
Cut the duck into steaks approximately 3-4 cm thick. In a separate container, mix chopped onion, ginger, soy sauce, sugar, pepper, garlic and grape wine. Place the steaks in the resulting marinade and leave for 30 minutes.
Утку нарежьте на стейки толщиной примерно 3-4 см. В отдельной емкости смешайте нарезанный лук, имбирь, соевый соус, сахар, перец, чеснок и виноградное вино. Выложите стейки в полученный маринад и оставьте на 30 минут.
After the specified time has elapsed, remove the meat from the marinade and place on the grill grate and fry on both sides until golden brown.
По истечению указанного времени достаньте мясо из маринада и выложите на решетку для гриля и обжаривайте с двух сторон до румяной корочки.
Place the finished steaks on a bed of lettuce leaves and garnish with a sprig of mint and a slice of fresh lemon.
Готовые стейки выложите на подушку из салатных листьев и украсьте веточкой мяты и ломтиком свежего лимона.