Boil the funchose until tender, following the instructions on the package. Mix the prepared funchose with butter so that the noodles do not stick together. Save 50ml of the cooking water. Rinse the finished funchose. Peel carrots, peppers, zucchini, onions and cut into thin strips. Peel the garlic and chili and chop finely.
Отварите фунчозу до готовности, следуя инструкции на упаковке. Смешайте готовую фунчозу со сливочным маслом, чтобы лапша не слиплась. Сохраните 50 мл воды, в которой она варилась. Готовую фунчозу промойте. Морковь, перец, цукини, лук очистите и нарежьте тонкой соломкой. Очистите чеснок и чили и мелко порубите.
In heated oil, fry the vegetables cut into strips until golden brown. Then add garlic, chili, sugar and fry for another 2 minutes until the sugar caramelizes.
На разогретом масле обжарьте нарезанные соломкой овощи до золотистой корочки. Затем добавьте чеснок, чили, сахар и обжаривайте еще 2 минуты до карамелизации сахара.
Pour balsamic vinegar and salt into the pan and, constantly stirring the vegetables, simmer everything together for 3 minutes.
Влейте в сковороду бальзамический уксус, соль и, постоянно помешивая овощи, тушите все вместе 3 минуты.
Add funchose and 50 g of broth to the pan and, vigorously stirring the noodles with vegetables, simmer for 5 minutes.
Добавьте в сковороду фунчозу, 50 г отвара и, интенсивно перемешивая лапшу с овощами, тушите 5 минут.
Season the dish with ground pepper and serve.
Заправьте блюдо молотым перцем и подавайте.