Pre-boil chicken eggs, cool, peel, and cut into cubes. Cut the cucumber into small slices. Peel the onion, rinse, chop into medium pieces, cover with water for 3-4 minutes. Drain the oil from the tuna can and chop the fish finely.
Предварительно отварите куриные яйца, остудите, очистите, нарежьте кубиками. Огурец нарежьте небольшими дольками. Лук очистите, промойте, нашинкуйте средними кусочками, залейте водой на 3-4 минуты. Слейте масло из баночки с тунцом, рыбу нарежьте мелко.
Pour the onion into a salad bowl or other bowl. Add chopped cucumbers, corn, tuna. Add chopped eggs. Add mayonnaise to taste and mix.
Лук всыпьте в салатник или другую посуду. Добавьте нарезанные огурцы, кукурузу, тунец. Выложите измельченные яйца. Добавьте майонез по вкусу, смешайте.
Serve the salad in portions with the meat dish, add herbs.
Подавайте салат порционно к мясному блюду, добавьте зелени.