Wash and dry the pulp, and cut into pieces. In a deep plate, prepare a marinade of mustard, soy sauce, honey and half the olive oil. Marinate the meat in the marinade for 120 minutes. Peel the onion, wash it and cut it into rings. Wash the fruits, remove the seeds and cut into large pieces. Prepare the dishes.
Мякоть помойте и обсушите, и нарежьте кусочками. В глубокой тарелке приготовьте маринад из горчицы, соевого соуса, меда и половины оливкового масла. Маринуйте мясо в маринаде 120 минут. Лук почистите, помойте и нарежьте колечками. Фрукты помойте, удалите косточки и нарежьте крупными кусочками. Подготовьте посуду.
Pour the remaining oil into the pan and fry the pork until a crust forms and place in the pan. Fry the onions and fruits in the same oil until soft. Transfer them to the pork and stir.
Налейте в сковороду оставшееся масло и поджарьте свинину до образования корочки и уложите в кастрюлю. На этом же масле обжарьте лук и фрукты до мягкой консистенции. Переложите их на свинину и перемешайте.
Add water to the pan so that it slightly covers the meat and fruit. Season and add salt if necessary. Bring to a boil over high heat. Then simmer over low heat for 40 minutes.
Долейте в кастрюлю воду, чтобы она немного прикрывала мясо с фруктами. Поперчите и добавьте соль, при необходимости. Доведите до кипения на сильном огне. Затем тушите на минимальном огне 40 минут.
Place the prepared holiday pork in fruit in a deep plate and serve with any side dish.
Выложите готовую праздничную свинину во фруктах в глубокую тарелку и подайте к любому гарниру.