Preheat the oven to 180˚C. Prepare a baking sheet and baking sleeve. Rinse and dry the pork pulp. Remove pits from cherries. Squeeze some cherry juice into a separate plate. Make deep cuts in the meat.
Разогрейте духовку до 180˚C. Подготовьте противень и рукав для запекания. Мякоть свинины промойте и обсушите. Из вишни удалите косточки. В отдельную тарелку выжмите немного вишневого сока. В мясе сделайте глубокие разрезы.
Stuff the meat with cherries, inserting several pieces into the cuts. Make a sauce from cherry juice, adding salt, sugar and spices to taste. Coat the stuffed piece of meat with the prepared cherry sauce.
Нашпигуйте мясо вишнями, засовывая по несколько штук в проделанные разрезы. Сделайте соус из сока вишен, добавив в него соль, сахар и специи по вкусу. Обмажьте нашпигованный кусок мяса приготовленным вишневым соусом.
Place the prepared piece of meat in the sleeve. Tie the sleeve well on both sides. Place the sleeve with its contents on a baking sheet and place in the oven for 60 minutes. Cut the sleeve, uncover the meat and leave in the oven for another 7 minutes to get a golden brown crust.
Уложите подготовленный кусок мяса в рукав. Рукав хорошо завяжите с двух сторон. Рукав с содержимым переложите на противень и установите в духовку на 60 минут. Разрежьте рукав, раскройте мясо и оставьте в духовке еще на 7 минут, для получения румяной корочки.
Place the prepared festive boiled pork with cherries on a beautiful dish and serve.
Готовую праздничную буженину с вишней уложите на красивое блюдо и подайте к столу.