Soak the chickpeas in water at a ratio of 1:3 to swell for 2 hours. Peel the onion and chop it. Peel the carrots and grate them on a coarse grater. Rinse the rice under running water.
Нут замочите в воде из расчета 1:3 для набухания в течение 2 часов. Лук очистите от шелухи и измельчите. Морковь почистите и натрите на крупной терке. Рис промойте под проточной водой.
Place the onions and carrots in a frying pan and fry in vegetable oil until golden brown. Pour water into the finished frying. Add salt to taste and add bay leaf. Bring to a boil. Then put the rice and chickpeas in the water with frying. Stir ingredients and bring to a boil. Cook the pilaf for 30 minutes over low heat, covered. Do not stir the ingredients during cooking.
Лук и морковь положите в сковороду и обжарьте в растительном масле до золотистого цвета. В готовую зажарку влейте воду. Посолите по вкусу и положите лавровый лист. Доведите до кипения. Затем опустите в воду с зажаркой рис и нут. Перемешайте ингредиенты и доведите до кипения. Готовьте плов в течение 30 минут на медленном огне под накрытой крышкой. В процессе приготовления не перемешивайте ингредиенты.
Mix the pilaf well before serving. Serve hot, garnished with herbs.
Перед подачей на стол хорошо перемешайте плов. Подавайте в горячем виде, украсив зеленью.