Rinse and remove excess fat from the chicken fillet. Remove the thyme blossoms and leaves from the stem. Preheat the oven to 180°C.
Промойте и очистите куриное филе от лишнего жира. Снимите соцветия и листья тимьяна со стебля. Разогрейте духовку до 180°C.
Beat the egg in a deep bowl. Add soy sauce, paprika, black pepper and thyme. Mix well.
В глубокой посуде взбейте яйцо. Добавьте соевый соус, паприку, черный перец и тимьян. Хорошенько перемешайте.
Cut the chicken fillet into 2 parts and lightly beat each one.
Куриное филе разрежьте на 2 части и слегка отбейте каждую.
Dip the fillet pieces into the egg mixture, then thoroughly bread them in breadcrumbs.
Окуните части филе в яичную смесь, затем тщательно запанируйте в сухарях.
Serve with your favorite side dish.
Подавайте с любимым гарниром.