Wash all vegetables and herbs thoroughly, remove the pit and peel from the avocado, peel the cucumbers, and also remove the pits from the bell peppers. Finely chop all vegetables.
Все овощи и зелень тщательно помойте, удалите косточку и кожуру с авокадо, огурцы очистите от кожуры, болгарский перец так же освободите от косточек. Все овощи мелко нарежьте.
Place all the vegetables and herbs in a blender bowl, add yogurt and vinegar, mix until smooth. Then add water, salt, pepper, hot sauce and stir again.
В чашу блендера положите все овощи с зеленью, залейте йогурт и уксус, перемешивайте до однородной массы. Затем добавьте воду, соль, перец, острый соус и еще раз перемешайте.
Pour into prepared soup container and refrigerate for at least 1 hour.
Перелейте в подготовленную емкость для супа и поставьте в холодильник минимум на 1 час.
Place the cold gazpacho into serving bowls, sprinkle with green onions, add a little yoghurt and serve.
Положите холодный гаспачо в порционные тарелки, посыпьте зеленым луком, добавьте немного йогурта и подавайте к столу.