Rinse the potatoes and mint thoroughly. Prepare the necessary dishes and blender.
Тщательно промойте картофель и мяту. Подготовьте необходимую посуду и блендер.
Place the potatoes in a saucepan and cover with water, add salt and cook until tender for 15 minutes. Drain the water and leave to cool.
Положите картофель в кастрюлю и залейте водой, добавьте соль и варите до готовности 15 минут. Слейте воду и поставьте остужаться.
Place eggs, sugar, salt in a deep bowl and start beating while slowly adding butter. When the mixture thickens, add chopped mint, lemon juice and mix everything thoroughly.
В глубокую посуду положите яйца, сахар, соль и начинайте взбивать, одновременно медленно добавляя масло. Когда смесь загустеет, добавьте измельченную мяту, лимонный сок и все тщательно перемешайте.
The best accompaniment for potatoes with mint mayonnaise is meat, fish or seafood. Place everything on a dish, sprinkle generously with fresh herbs and serve hot.
Лучшим сопровождением для картофеля с мятным майонезом считается мясо, рыба или морепродукты. Выложите все на блюдо, обильно посыпьте свежей зеленью и подавайте к столу горячим.