Prepare the dishes for cooking. Rinse pearl barley in several waters and soak for 2 hours. Wash the vegetables thoroughly.
Подготовьте посуду для варки. Перловую крупу промойте в нескольких водах и замочите на 2 часа. Овощи тщательно вымойте.
Place the swollen pearl barley in a saucepan. Boil in plenty of water, adding a little salt, until done, 40 minutes. Drain in a colander to drain all the liquid.
Разбухшую перловку поместите в кастрюлю. Сварите в большом количестве воды, немного присолив, до готовности 40 минут. Откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вся жидкость.
Cut the tomato into small cubes. Finely chop the arugula and green onions. Pass the garlic through a press.
Помидор нарежьте мелким кубиком. Руколу с зеленым луком мелко нарежьте. Чеснок пропустите через пресс.
Place the prepared pearl barley in a deep bowl. Add chopped vegetables to it. Salt and pepper to taste. Add oil and lemon juice and stir.
В глубокую посуду положите готовую перловку. Добавьте к ней нарезанные овощи. Посолите и поперчите по вкусу. Влейте масло и лимонный сок, перемешайте.
Place the original pearl barley salad with arugula and tomato in a beautiful salad bowl and, sprinkle with sesame seeds, serve.
Переложите оригинальный салат из перловой крупы с руколой и помидором в красивый салатник и, посыпав семенами кунжута, подайте к столу.