Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Peel the mushrooms and rinse with water several times, peel the vegetables and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Грибы очистите и промойте водой несколько раз, овощи очистите от кожуры и ополосните водой от мусора и грязи.
Prepare vegetables for the soup; to do this, divide the washed broccoli into florets and cut into small pieces. Cut the champignons into thin slices, chop the onion, garlic and carrots into small cubes, cut the celery stalk into small pieces.
Подготовьте овощи для супа, для этого вымытую капусту брокколи разделите на соцветия и нарежьте небольшими кусочками. Шампиньоны нарежьте тонкими пластинками, лук, чеснок и морковь измельчите мелкими кубиками, стебель сельдерея нарежьте маленькими кусочками.
Start preparing the soup; to do this, pour a small amount of vegetable oil into the pan, put the pan on the fire and add the mushrooms to the oil. Simmer the mushrooms over moderate heat for about 5 minutes, then add soy sauce, fry the mushrooms for a few more minutes and place on a plate.
Приступайте к приготовлению супа, для этого в кастрюлю налейте небольшое количество растительного масла, поставьте кастрюлю на огонь и присоедините к маслу грибы. Тушите грибы на умеренном огне примерно 5 минут, затем добавьте к ним соевый соус, обжаривайте грибы еще несколько минут и выложите на тарелку.
Meanwhile, add onions, carrots, broccoli, celery and garlic to the mushroom broth, stir the ingredients and add vegetable broth and water. Bring the soup to a boil, reduce heat and simmer for about 20 minutes until the vegetables are soft. When the vegetables are ready, puree them using a blender. Add mushrooms to the vegetables and cook the soup for another 7 minutes, add lemon juice at the end, stir the finished dish and remove from the stove.
Тем временем в бульон от грибов выложите лук, морковь, брокколи, сельдерей и чеснок, перемешайте ингредиенты и добавьте к ним овощной бульон и воду. Доведите суп до кипения, убавьте огонь и варите примерно 20 минут до мягкости овощей. По мере готовности овощей, измельчите их с помощью блендера до состояния пюре. Добавьте к овощам грибы и варите суп еще 7 минут, в конце добавьте лимонный сок, перемешайте готовое блюдо и уберите с плиты.
Serve the low-calorie soup of champignons, broccoli and carrots hot, adding finely chopped parsley and dill to the dish.
Низкокалорийный суп из шампиньонов, брокколи и моркови подавайте в горячем виде, дополнив блюдо мелкорубленной зеленью петрушки и укропа.