Peel the meat and cut into large 5 cm pieces. Peel the carrots, onions and cut them and pickled cucumbers into thin strips. Peel the garlic and chili and chop finely. Wash and finely chop the cilantro.
Очистите мясо и нарежьте крупными брусками по 5 см. Очистите морковь, лук и нарежьте их и маринованные огурцы тонкой соломкой. Чеснок и чили очистите и мелко порубите. Промойте и мелко порубите кинзу.
Fry the carrots and onions in heated olive oil until golden brown. Add chili, garlic and fry everything together for another 3 minutes.
На разогретом оливковом масле обжарьте морковь с луком до золотистой корочки. Добавьте чили, чеснок и обжаривайте все вместе еще 3 минуты.
Add beef and fry until meat juices release. Add pickled cucumber and tomato paste diluted with water. Mix everything well.
Добавьте говядину и обжаривайте до выделения мясного сока. Добавьте маринованный огурец и томатную пасту, разбавленную с водой. Все хорошо перемешайте.
Cover the pan with a lid and simmer over low heat for 15 minutes.
Накройте сковороду крышкой и томите на медленном огне 15 минут.
Season the finished dish with salt, pepper, sprinkle with chopped cilantro and serve.
Готовое блюдо посолите, поперчите, присыпьте рубленой кинзой и подавайте.