Wash the berries in a colander and dry. Grease a springform baking dish with oil, prepare a blender, and turn on the oven to heat up.
Помойте ягоды в дуршлаге и обосушите. Разъемную форму для выпечки смажьте маслом, подготовьте блендер, включите духовку на разогрев.
Grind the cookies and sugar in a blender, add butter and place the dough in the form of a pancake in a springform baking dish, form the sides, and place in the oven for 8 minutes. Then cool and remove from the mold.
Печенье вместе с сахаром измельчите в блендере, добавьте сливочное масло и в разъемную форму для выпечки выложите тесто в виде блина, сформируйте бортики, поставьте в духовку на 8 минут. После остудите и достаньте из формы.
In separate bowls, beat sugar with cheese and cream with lemon juice, carefully combine everything together. Pour the resulting mass into the dough piece and refrigerate for 30 minutes. After this, place the berries on the cake.
В раздельных мисках взбейте сахар с сыром и сливки с лимонным соком, аккуратно соедините все вместе. Полученную массу влейте в заготовку из теста и поставьте в холодильник на 30 минут. После этого выложите ягоды на торт.
Cut the cheesecake into triangles, sprinkle with powdered sugar and garnish with fresh mint.
Нарежьте чизкейк на треугольники, посыпьте сахарной пудрой и украсьте свежей мятой.