Prepare a flat, large plate on which you will assemble the layers of lettuce. Peel eggs and vegetables. Open the canned food and drain the liquid.
Подготовьте плоскую большую тарелку, на которой будете собирать слои салата. Очистите яйца и овощи. Откройте консервы и слейте с них жидкость.
Mash the sardines with a fork, this will be the first layer of salad. Lubricate with mayonnaise. Separate the egg whites from the yolks and grate them on a coarse grater, on top of the first layer. Lubricate with mayonnaise.
Разомните сардины вилкой, это будет первым слоем салата. Смажьте майонезом. Отделите белки яиц от желтков и натрите их на крупной терке, поверх первого слоя. Смажьте майонезом.
Finely chop the onion, this will be the third layer. Grate the frozen butter onto the onion layer. Lubricate with mayonnaise.
Лук мелко нашинкуйте, это будет третий слой. На слой лука натрите замороженное сливочное масло. Смажьте майонезом.
The fifth layer will be carrots, grated on a fine grater. Lubricate with mayonnaise. Grate the potatoes on a coarse grater, on top of the carrot layer. Grease with mayonnaise again. The final layer is yolks, grated on a fine grater. The salad is ready. Place it in the refrigerator for 2 hours so that the layers are well soaked.
Пятым слоем будет морковь, натертая на мелкой терке. Смажьте майонезом. Натрите картошку на крупной терке, поверх слоя с морковью. Снова смажьте майонезом. Завершающий слой, желтки, натертые на мелкой терке. Салат готов. Поместите его в холодильник на 2 часа, для того, чтобы слои хорошо пропитались.
Garnish the delicate mimosa with dill sprigs and serve.
Украсьте нежную мимозу веточками укропа и подайте к столу.