Rinse the rice thoroughly with water until it becomes transparent.
Рис тщательно промойте водой до ее прозрачности.
Take a small amount of water into the pan in which you will cook the rice, add the previously washed rice into the pan and place on the stove, bringing to a boil. Reduce heat, salt the rice and cook over moderate heat for 10 minutes until the moisture has completely evaporated.
В кастрюлю, в которой будете варить рис, наберите небольшое количество воды, всыпьте в кастрюлю ранее промытый рис и поставьте на плиту, доведя до кипения. Убавьте огонь, рис посолите и варите на умеренном огне в течение 10 минут до полного испарения влаги.
In a separate bowl, bring the milk to a boil, pour into the rice and stir thoroughly. Add cream, sugar and cook for another 10-15 minutes until done. After cooking, cover the porridge with a lid and let stand for 5-10 minutes to steam.
В отдельной миске доведите молоко до кипения, влейте к рису и тщательно перемешайте. Добавьте сливки, сахар и варите еще 10-15 минут до готовности. После варки накройте кашу крышкой и дайте постоять 5-10 минут для пропаривания.
Serve milky rice porridge with cream hot, garnished with cinnamon or honey, berries, fruits and nuts. Before serving, season the serving with butter to taste.
Молочную рисовую кашу на сливках подавайте в горячем виде, украсив корицей или медом, ягодами, фруктами и орехами. Перед подачей сдобрите порцию сливочным маслом по вкусу.