Wash the strawberries, remove the stems and cut into small pieces. Line a baking sheet with parchment paper.
Клубнику помойте, удалите хвостики и порежьте на небольшие кусочки. Застелите противень пергаментной бумагой.
Beat the whites with a mixer with a pinch of salt until a slight foam forms. Add vanilla sugar and lemon juice and continue beating until stiff peaks form, about 10 minutes at high speed.
Взбейте белки миксером со щепоткой соли до образования небольшой пены. Добавьте ванильный сахар, лимонный сок и продолжайте вбивать массу до устойчивых пиков, примерно 10 минут на высокой скорости.
Add starch and mix everything. Place the mixture on the prepared baking sheet and smooth it out. Place in an oven preheated to 60 degrees for 30 minutes. Remove the finished cake from the oven and let it cool.
Добавьте крахмал и все перемешайте. Выложите полученную массу на подготовленный противень и разровняйте. Поставьте в разогретую до 60 градусов духовку на 30 минут. Готовый корж достаньте из духовки и дайте ему остыть.
To prepare the cream, mix the cheese with cream and powdered sugar and beat until smooth. Spread most of the cream onto the cooled crust and spread evenly over the entire surface. Top with sliced strawberries.
Для приготовления крема смешайте сыр со сливками и сахарной пудрой и взбейте до однородности. Выложите большую часть крема на остывший корж и равномерно разровняйте по всей поверхности. Сверху украсьте нарезанной клубникой.
Roll the cake into a roll and leave to soak in the refrigerator for 2-3 hours.
Сверните корж в рулет и поставьте пропитываться в холодильник на 2-3 часа.
Before serving, garnish the roll with the remaining cream, fresh strawberries and a sprig of mint.
Перед подачей на стол украсьте рулет оставшимся кремом, свежей клубникой и веточкой мяты.