Wash, peel the tangerines and squeeze the juice out of them.
Помойте, почистите мандарины и выжмите из них сок.
Pour 100 g of the resulting juice into a container and add agar-agar to it. Stir and leave for 10-15 minutes.
Налейте 100 г полученного сока в емкость и добавьте к нему агар-агар. Перемешайте и оставьте на 10-15 минут.
Pour the remaining juice into a saucepan or saucepan and put on fire. After boiling, add sugar, juice and agar-agar, stir, bring to a boil and turn off.
Оставшийся сок перелейте в сотейник или кастрюлю и поставьте на огонь. После закипания добавьте сахар, сок с агар-агаром, перемешайте, доведите до кипения и выключите.
Pour the mixture into a silicone mold and smooth the surface. Let the marmalade cool, then place it in the refrigerator for several hours, or preferably overnight.
Перелейте массу в силиконовую форму и разровняйте поверхность. Дайте мармеладу остыть, затем поместите в холодильник на несколько часов, а лучше на ночь.
Before serving, remove the marmalade from the mold, cut into rectangular pieces and roll in sugar.
Перед подачей достаньте мармелад из формы, нарежьте на прямоугольные части и обваляйте в сахаре.