Preheat the oven to 200˚C. Prepare a baking sheet or other baking dish. Peel and rinse the vegetables. Finely chop the onion and greens, grate the cheese on a coarse grater. Prepare the rest of the ingredients.
Разогрейте духовку до 200 ˚C. Подготовьте противень или другую форму для выпечки. Очистите и промойте овощи. Лук и зелень мелко нашинкуйте, сыр натрите на крупной терке. Приготовьте остальные продукты.
Heat oil in a frying pan. Fry the onion in oil until golden brown. Fry for 3 minutes, stirring constantly with a spoon.
В сковороде разогрейте масло. Обжарьте лук в масле, до золотистого оттенка. Жарьте 3 минуты, постоянно помешивая ложкой.
Grease the pan with oil and place in the oven for a couple of minutes. Next, add the frozen dumplings. Place the onion on the dumplings and distribute it evenly.
Смажьте форму маслом и поставьте в духовку на пару минут. Далее выложите замороженные пельмени. На пельмени уложите лук, равномерно его распределите.
Beat the eggs in a deep bowl. Add mayonnaise, stir. Sprinkle the mixture with salt and pepper to taste and whisk well.
В глубокую посуду взбейте яйца. Добавьте майонез, размешайте. Посыпьте смесь солью и перцем по вкусу, и хорошо взбейте.
Pour the resulting filling into the mold. Sprinkle with grated cheese and place in the oven for 40 minutes. Remove the finished lazy casserole from the oven.
Вылейте полученную заливку в форму. Посыпьте тертым сыром и поставьте в духовку на 40 минут. Извлеките готовую ленивую запеканку из духовки.
Serve by cutting into portions and garnishing with herbs.
Подавайте, порезав на порционные куски и украсив зеленью.