Peel and chop the garlic and ginger. Wash the leeks and cut into rings. Wash the cabbage, cut the white part into arbitrary pieces. For large shrimp, remove the intestinal vein and rinse. Wash the lemon, cut into slices. Prepare chicken broth in advance.
Чеснок и имбирь очистите, измельчите. Лук-порей помойте, нарежьте колечками. Капусту помойте, белую часть нарежьте произвольными кусочками. В крупных креветках удалите кишечную вену, промойте. Лимон вымойте, нарежьте дольками. Заранее сварите куриный бульон.
Pour vegetable oil into a deep saucepan, add garlic and ginger. Fry over low heat. Add leeks and cabbage, cook for 1-2 minutes. Pour in the broth and soy sauce, cook until boiling, then another 2-3 minutes.
В глубокую кастрюлю влейте растительное масло, всыпьте чеснок и имбирь. Обжарьте на небольшом огне. Добавьте лук-порей, капусту, готовьте 1-2 минуты. Влейте бульон, соевый соус, варите до кипения, затем – еще 2-3 минуты.
Add shrimp to the pan. Then place the green part of the cabbage. Cook until boiling. Squeeze 1 or 2 lemon quarters into the soup.
Добавьте в кастрюльку креветки. Затем поместите зеленую часть капусты. Варите до кипения. Выжмите в суп 1 или 2 четвертинки лимона.
Serve the soup hot in portioned bowls, add lemon wedges. Add chili pepper pieces if desired.
Подавайте суп в порционных тарелках горячим, добавьте дольки лимона. По желанию добавьте кусочки перца чили.